Om Ti På Topp

Ti På Topp er en turkonkurranse i regi av Bedriftsidretten og er et godt turtilbud for barn, voksne og eldre, hvor målet er å besøke 10 ulike turmål i Ålesund området. Turene registreres via vår egen Ti på Topp App som du kan laste ned gratis på mobilen din, eller via nettsiden vår.

Hvem kan delta?
Alle kan delta i Ti På Topp. Du kan delta som individuell deltaker, på et familie eller vennelag eller du kan delta sammen med bediften din.

Hvordan melde seg på?
Ved påmelding velger du om du ønsker å delta i bedriftsklassen, venne-og familieklassen eller individuell klasse. 

Delta med din bedrift (bedriftsklasse)
Ti På Topp er et enkelt, morsomt og sosialt HMS tiltak på din arbeidsplass. Å gjennomføre Ti på Topp  med kolleger gir økt overskudd, samhold og trivsel blant ansatte. Alle bedrifter kan delta og man kan lage interne konkurranser, eller sammenligne seg med andre bedrifter. Vi kårer også Ålesunds sprekeste bedrift etter aktivitetsperioden er over. 

Delta med din familie og venner (venne og familieklasse)
Ønsker du å ha med deg venner og familie på et turlag velger du å delta i familie og venneklassen. Hvert lag består av 3-8 deltagere. Del gjerne utfordringen med øvrig familie, vennegjeng og naboer. Hvem klarer alle turene i løpet av sesongen?

Delta alene (individuell klasse)
Dersom du ønsker å gjennomføre Ti På Topp alene velger du påmelding i individuell klasse. Alle deltagere som er meldt på i en av lagsklassene er også automatisk med i individuell klasse.

Hvordan registrere turer og sender inn bilder?
Du kan enten registrere turer her på denne nettsiden via "Min side", eller ved hjelp av appen Ti På Topp (Apple Appstore eller Google Play).  På "Min side" kan du registrere turer og laste opp bilder.


Du trykker bare på innsjekksknappen som blir grønn når du er innenfor en gitt radius på turmålet, så er turen registrert. NB! Husk å starte appen og velge/åpne turmålet mens du befinner deg i et område med god dekning før du beveger deg mot turmålet. På denne måten får appen lastet ned posisjon og opppdateringer for målet. Det er da mulig å sjekke inn om det skulle være dårlig mobildekning der. Husk å åpne appen igjen når du kommer innenfor god mobildekning igjen slik at appen får lastet opp registreringen din.

Konkurransekrav og premiering:
- Alle som klarer 7 av 10 turer får utdelt deltakerpremie.
- Barn tom 14 år og seniorer 70+ som klarer 5 av 10 turer.
- Vi kårer også Årets Ti på Topp bilde 2017.
- Årets turgåer(den som har gått flest turer i aktivitetsperioden)
- Årets sprekeste bedrift
- Beste yngste deltaker under 10 år (Flest turer)
- Beste eldste deltaker over 70 år (Flest turer)

I tillegg trekker vi ut flotte uttrekkspremier blandt de som har deltatt.

 

Tilbake til hovedside